Se inlatura grasimea de pe feliile de carne de vita si se condimenteaza cu sare si piper. Se prepara umplutura: la ouale batute spuma se adauga pesme
Se inlatura grasimea de pe feliile de carne de vita si se condimenteaza cu sare si piper. Se prepara umplutura: la ouale batute spuma se adauga pesmetul inmuiat in lapte, frunzele de patrunjel maruntite, usturoiul, boia, parmezanul ras. Se presara cu sare si piper.
Feliile de carne se ung cu aceasta pasta, peste care se asaza fasiile de morcovi. Pe un capat al feliei de carne se pune ardeiul copt si ouale tari, si pornind din acest capat, se ruleaza carnea.
Se leaga bine cu o ata de bumbac, sa nu se desfaca, se infasoara in folie de aliminiu, si se fierbe intr-o oala cu apa fierbinte timp de 3 ore. Carnea fiarta se preseaza, si, inainte de a fi feliata, se lasa la frigider timp de 24 de ore.
Alte retete culinare recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii