Mancaruri cu carne

Reteta Ceafa de porc la gratar cu cartofi cu smantana, cepa si slanina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Feliem ceafa si o presaram cu sare, piper si putin ulei si punem la macerat in frigider 4-5 ore.
Fierbem cartofii in coaja, ii racim, ii taiem rondel

ingrediente

   900 g ceafa de porc
   3 catei de usturoi
   2 cepe rosii
   150 g slanina afumata
   250 ml smantana
   1
   400 g cartofi
   Sare
   busuioc
   Ulei pentru prajit

mod de preparare

Feliem ceafa si o presaram cu sare, piper si putin ulei si punem la macerat in frigider 4-5 ore.


Fierbem cartofii in coaja, ii racim, ii taiem rondele si ii prajim in ulei.


Taiem cubulete slanina afumata, adaugam ceapa taiata marunt, le prajim si adaugam un catel de usturoi taiat marunt.


Amestecam slanina cu ceapa cu cartofii si presaram cu smantana si piper.
Prajim pe gratar carnea pana devine rosie si o ungem cu uleiul condimentat cu usturoi.


Cand e gata servim carnea cu cartofii.
Alte retete culinare gasiti aici:





Salate de legume


Salata cu rosii ardei si anghinare


Salata cu andive si ridichi
Incearca si Piept de porc cu praz si usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu cartofi cu smantana, cepa si slanina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.