Carnea se pune intr-un castron. Se toaca ceapa si se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Patrunjelul se spala, se zvanta si se toaca marunt. P
Carnea se pune intr-un castron. Se toaca ceapa si se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Patrunjelul se spala, se zvanta si se toaca marunt. Paine se inmoaie in apa rece si se stoarce bine. Usturoiul se curata si se zdrobeste. Intr-un castron amestecam carnea, ceapa calita. patrunjelul tocat marunt, usturoiul zdrobit, ouale sparte. Condimentam dupa gust.
Se amesteca bine compozitia si se lasa la rece pentru o jumatate de ora sa se odihneasca. Dupa ce a trecut acest interval de timpse formeaza chiftelutele, se trec prin faina si se aseaza pe trec prin faina si se pun pe un fund de lemn. Cand s-a incins uleiul punem chiftelele la prajit. Dupa ce s-au rumenit se scot cu spumiera pe o farfurie pe care am pus niste prosoape de hartie pentru a elimina excesul de ulei.
Se serveste cu piure de cartofi sau salata de cartofi. Reteta Chiftelute cu carne a fost propusa de MC. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii