Pentru aceasta reteta aveti nvoie de carne tocata, ceapa verde, usturoi, dovlecei, rosii cherry si condimente.
Chiftelele la gratar cu legume coapte se prepara asa: ceapa, usturoiul si mararul se toaca marunt, apoi se amesteca cu carnea tocata si cu porumbul scurs. Se adauga sare, piper si se framanta bine. Separat, se curata dovleceii, se taie rondele, ceapa se desface in fasii, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se lasa la macerat 30 de minute. Intre timp se formeaza chiftelele si se pun intercalat cu rosii cherry pe betele de frigarui. Se incinge gratarul,s e unge cu putina grasime si se pune legume la copt, iar langa se adauga frigaruile si se lasa la prajit.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Legume la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn tort cu ciocolată este întotdeauna un dulce savuros apreciat de toată lumea. Poate fi alegerea perfectă atunci când...
Tort duo de ciocolatăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii