Mancaruri cu carne

Reteta Chiftele la gratar cu legume coapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru aceasta reteta aveti nvoie de carne tocata, ceapa verde, usturoi, dovlecei, rosii cherry si condimente.

ingrediente

   500 gr carne tocata
   2 fire de ceapa verde
   1 fir usturoi
   sare
   piper
   1 legatura marar
   50 gr porumb
Pentru garnitura:
   2 dovlecei
   1 ceapa alba
   1 dovlecel dulce
   4 rosii cherry

mod de preparare

Chiftelele la gratar cu legume coapte se prepara asa: ceapa, usturoiul si mararul se toaca marunt, apoi se amesteca cu carnea tocata si cu porumbul scurs. Se adauga sare, piper si se framanta bine. Separat, se curata dovleceii, se taie rondele, ceapa se desface in fasii, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se lasa la macerat 30 de minute. Intre timp se formeaza chiftelele si se pun intercalat cu rosii cherry pe betele de frigarui. Se incinge gratarul,s e unge cu putina grasime si se pune legume la copt, iar langa se adauga frigaruile si se lasa la prajit.


Mancarea se serveste calda.




Alte retete:




Legume la cuptor

Incearca si Rulada din piept de pui cu carnati
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la gratar cu legume coapte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.