Mancaruri cu carne

Reteta Ciulama de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea se taie felii, se spala in apa rece si se fierbe in apa cu sare impreuna cu o ceapa taiata felii si o telina curatata si taiata in patru. Se sc

ingrediente

   1 kg carne de miel
   2 linguri de faina
   1 lingura de unt
   1 cana de lapte
   1 cana de supa de zarzavat
   sare
   1 ceapa
   1 telina

mod de preparare

Carnea se taie felii, se spala in apa rece si se fierbe in apa cu sare impreuna cu o ceapa taiata felii si o telina curatata si taiata in patru. Se scoate carnea cand este bine fiarta si se lasa pe o farfurie. Separat se pregateste ciulamaua astfel : intr-o cratita emailata se pune o lingura de unt moale si 2 linguri de faina. Se amesteca cu o lingura de lemn, dupa care se adauga laptele treptat. Pe masura ce amestecul se incalzeste, se va ingroasa. Se subtiaza cu supa de carne sau de zarzavat, se sareaza usor si se pipereaza dupa gust. Ciulamaua se fierbe zece minute pe foc mic, dupa care se adauga carnea de miel si se mai lasa la fiert impreuna cateva minute.
Se serveste cu mamaliguta calda.





Alte retete:





Ciulama de pui


Ciulama de ciuperci cu pui


Lasagna
Incearca si Rulada de ceafa de porc cu castraveti murati
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.