Mancaruri cu carne

Clatite brasovene

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:15m 
deedee postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fac niste clatite mari si rumene care se tin la cald. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in ulei incins,iar apoi se pun ficateii si ciupercile

ingrediente

Pentru clatite:
   3 oua
   1/2 l lapte
   2 linguri faina
   un praf sare
Pentru umplutura:
   300 gr. ficatei
   o ceapa medie
   200 gr. ciuperci (o conserva)
   2 oua
   o lingura faina
   patrunjel
   marar
   cimbru (dupa gust)
pentru coaja:
   2 oua
   pesmet
   faina

mod de preparare




Se fac niste clatite mari si rumene care se tin la cald. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in ulei incins,iar apoi se pun ficateii si ciupercile tocate marunt. Cele doua oua pentru umplutura se bat bine cu faina si se toarna peste ea cand este aproape gata. Totul se amesteca bine cu verdeata tocata si cu sare dupa gust si se umplu clatitele care se impacheteaza plic. Apoi se fac pane, adica se dau prin faina, oua si pesmet si se rumenesc in ulei incins.
Se servesc calde cu smantana si marar tocat.


Alte retete recomandate:
Incearca si Fasole scazuta cu afumatura
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite brasovene" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite