Mancaruri cu carne

Reteta Copan pane cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
loryalin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru preparare de copan pane cu sos picant se condimenteaza copanele cu sare si piper. Se trec prin faina amestecata cu pesmet si se prajesc.

ingrediente

   8 copane
   sare
   piper
   2 linguri faina
   2 linguri pesmet
   ulei pentru prajit
Pentru sos:
   400 g piure de rosii
   o lingura boia iute
   o lingura zahar
   capatana usturori
   busuioc verde

mod de preparare

Pentru preparare de copan pane cu sos picant se condimenteaza copanele cu sare si piper. Se trec prin faina amestecata cu pesmet si se prajesc. Dupa ce s-a rumenit, se scot pe un servet.




Separat, se spala busuiocul, se toaca marunt si se amesteca cu usturoiul pisat. Se calesc in putin ulei si apoi se adauga piureul de rosii. Se condimenteaza cu sare, piper si boia iute si se presara zaharul.




Se lasa sa fiarba bine in cateva clocote si se toarna apoi peste copanele rumenite.


Copanele pane se servesc cu sosul picant si se orneaza cu busuiocul proaspat.

Incearca si Pui cu seminte de chimen BIO
Daca ti-a placut reteta noastra "Copan pane cu sos picant" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.