Rosiile de taie in jumatati, ciupercile se curata si se taie felii. Se toaca jumatate din ceapa, iar cealalta se taie fasii. Se topeste untul si se c
Rosiile de taie in jumatati, ciupercile se curata si se taie felii. Se toaca jumatate din ceapa, iar cealalta se taie fasii. Se topeste untul si se caleste ceapa tocata, apoi se adauga orezul, se inabusa, se stinge cu supa. Se acopera cu un capac, apoi se inabusa 15 minute. Se amesteca spanacul cu rosii, orez, se sareaza si se pipereaza. Se sterg cotletele, se pipereaza si se prajesc in ulei incins.
Se scot, apoi se prajesc ciupercile si feliile de ceapa, apoi se adauga smantana, vinul si se da in clocot cateva minute. Alte retete culinare:
Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii