Cotlete in sos de ciuperci

Rosiile de taie in jumatati, ciupercile se curata si se taie felii. Se toaca jumatate din ceapa, iar cealalta se taie fasii. Se topeste untul si se c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr spanac
  • 100 gr rosii cherry
  • 200 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • 200 gr orez
  • 400 ml supa
  • sare
  • piper
  • 4 cotlete de porc
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • 150 ml vin alb

Mod de preparare

Rosiile de taie in jumatati, ciupercile se curata si se taie felii. Se toaca jumatate din ceapa, iar cealalta se taie fasii. Se topeste untul si se caleste ceapa tocata, apoi se adauga orezul, se inabusa, se stinge cu supa. Se acopera cu un capac, apoi se inabusa 15 minute. Se amesteca spanacul cu rosii, orez, se sareaza si se pipereaza. Se sterg cotletele, se pipereaza si se prajesc in ulei incins.


Se scot, apoi se prajesc ciupercile si feliile de ceapa, apoi se adauga smantana, vinul si se da in clocot cateva minute. Alte retete culinare:

Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori