Mancaruri cu carne

Reteta Crenvusti cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Vicovan_32514 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie crenvustii de lungimea 5-7 cm , prin care se baga firele de spaghete de lungimea 10-15cm (sa fie spaghetele iesite de pe ambele parti cam de

ingrediente

   300 gr. de crenvusti
   cateva fire de spaghete
   300 gr. de ciuperci
   o lingura de faina
   0.5l smantana
   3 linguri apa
   cateva fire de marar
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie crenvustii de lungimea 5-7 cm , prin care se baga firele de spaghete de lungimea 10-15cm (sa fie spaghetele iesite de pe ambele parti cam de 2 cm). Si se pune la fiert cu un pic de sare, la un foc normal (sa nu fie prea mare sau prea mica, ca sa nu se crape crenvustii in timpul fierberii).

Intr-o tigaie se pun ciupercile feliate, cu un pic de ulei la calit, apoi se pune si faina, si se amesteca bine. Dupa care se pune si smantana si 3 linguri de apa (se lasa la fiert, cand incepe sa dea in clocot se lasa doar 5 min), se adauga sarea piperul simararul dupa gust.
Se servesc calzi cu piure.

Se pun Crenvustii intr-o farfurie si peste ei se pune sosul.
Incearca si Biftec la gratar cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti cu sos de smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.