Pentru drob de miel in aluat se trec prin masina de carne maruntaiele de la un miel, inima, ficatul, plamanii. Se adauga ouale, putin miez de paine muiat in lapte (dupa dorinta), sare, un praf de piper, smantana si verdeata multa, marar, patrunjel si ceapa verde, tocate marunt cu o parte din cozi.Drobul poate fi invelit in aluat in loc de prapur.
Se face un aluat fraged dintr-un ou, faina si unt. Se intinde o foaie ca de taitei, se asaza in tigaia unsa cu unt sau cu untura. Se pune umplutura intr-un strat de grosime egala. Se intorc marginile potrivind sa nu vina prea mult aluat unul peste altul. Se unge cu ou. Se da la cuptor.
Drobul de miel in aluat se serveste cald.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe