Fasolea cu ciolan este o mancare romaneasca ce se serveste cu precadere de 1 decembrie si de sarbatorile de iarna, cand se taie porcul. Mancarea de fasole cu ciolan de porc este cu siguranta foarte gustoasa.
Se fierbe fasolea la oala de presiune impreuna cu ciolanul si morcovii. Se calesc ceapa si gogosarii taiati bucati mari, apoi se adauga sucul de rosii. Se amesteca fasolea si carnea curatata de pe ciolan cu sosul preparat mai sus. Se lasa sa clocoteasca 10 minute, timp in care se amesteca incontinuu pentru a nu se prinde, apoi se pun piperul, cimbrul si, dupa ce se racoreste un pic, patrunjelul.
Fasolea cu ciolan se serveste calda, alaturi de muraturi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii