Carnea si ardeiul se taie cubulete cam de 2 cm. Se insira alternativ pe betisoare ciupercile, ardeiul si carnea. Se condimenteaza cu sare, piper si bo
Carnea si ardeiul se taie cubulete cam de 2 cm. Se insira alternativ pe betisoare ciupercile, ardeiul si carnea. Se condimenteaza cu sare, piper si boia, se stropesc cu ulei si se pun pe gratarul incins. Se lasa la fript pe toate partile.
Se servesc cu garnitura la alegere.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Muschi de porc la cuptor
Rulada de porc
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii