Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de berbecut cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun cartofii la fiert intregi in apa cu sare pentru
15 minute, apoi se scurg de apa.
Puneti pulpa de berbecut intr-o tava u

ingrediente

   pulpa mare de berbecut
   500g cartofi noi
   2 leg. ceapa verde
   250ml vin alb
   1 lingurita scortisoara rasa
   250ml vin rosu
   1 leg.cimbru verde
   6 linguri ulei de masline
   sare
   piper

mod de preparare

Se pun cartofii la fiert intregi in apa cu sare pentru


15 minute, apoi se scurg de apa.


Puneti pulpa de berbecut intr-o tava unsa cu ulei. Condimentati-o cu sare, scortisoara si piper si turnati in tava vinul alb.


Trebuie sa se prajeasca uniform si stropiti-o cu sosul din tava.


Cand scade tot sosul din tava, turnati peste vinul rosu. Aduagati in tava cartofii, cepele verzi intregi si tineti preparatul la cuptor pana cand scade si vinul rosu, iar carnea si legumele sunt rumenite uniform.
Se orneaza feliile de friptura cu cimbru verde.





Alte retete de Paste


Friptura de miel coroana


Drob de miel special


Pulpa de miel
Incearca si Piept de pui cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de berbecut cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.