Spinarea si pulpele iepurelui se curata, se spala si se impaneaza cu slanina, apoi se sareaza si se pune intr-o tava unsa cu unt. Morcovu, pastarnacu
Spinarea si pulpele iepurelui se curata, se spala si se impaneaza cu slanina, apoi se sareaza si se pune intr-o tava unsa cu unt. Morcovu, pastarnacul, patrunjelul si ceapa se taie marunt si se adauga in tava cu carne. Se adauga 4 linguri de otet, 4 linguri de apa, piperul, ienibaharul si se pune friptura in cuptorul incins. Se stropeste continuu carnea cu sosul din tava. Dupa ce e gata se scoate friptura si se taie felii. Sosul se mai lasa la scazut si i se mai adauga putina apa si cateva linguri de otet. Dupa ce a dat de cateva ori in clocot se serveste impreuna cu friptura.
Friptura se serveste garnisita cu felii de lamaie si cu garnitura de legume sau orez.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii