Pentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata, se spala si se taie felii.
Pentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa si usturoiul se curata si se spala. Carnea se inabusa in cuptor intr-o tava cu ulei si 100 ml apa, impreuna cu morcovi, telina, ceapa, usturoi, sare si piper. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. Dupa frigere, carnea se portioneaza.
Friptura de miel la tava cu usturoi se serveste calda, cu diferite garnituri din legume.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii