Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de miel la tava cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata, se spala si se taie felii.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de miel cu os - 800 g
   ulei - 50 g
   morcovi - 50 g
   telina radacina - 50 g
   ceapa - 25 g
   usturoi - 20 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa si usturoiul se curata si se spala. Carnea se inabusa in cuptor intr-o tava cu ulei si 100 ml apa, impreuna cu morcovi, telina, ceapa, usturoi, sare si piper. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. Dupa frigere, carnea se portioneaza.




Friptura de miel la tava cu usturoi se serveste calda, cu diferite garnituri din legume.




 


Incearca si Pui cu sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la tava cu usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.