Mancaruri cu carne

Friptura de pasare macerata in sos de tomate

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 30m 
cris jon 3648 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si concentratul de pasare. Se lasa sa se scurga 1 ora, dupa care se i

ingrediente

   o pasare tinara
   1
   5 litri sos de tomate
   2 linguri de concentrat de pasare
   1 litru ulei
   1 lingurita de piper macinat
   5-6 legaturi de patrunjel

mod de preparare

Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si concentratul de pasare. Se lasa sa se scurga 1 ora, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea (preferabil in ulei de masline), dar nu inainte de a o portiona. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna sosul fierbinte peste friptura. La sfirsit, se pune patrunjelul tocat marunt peste friptura.
Se serveste cu vin alb, racit la frigider timp de 24 ore
Incearca si Mancare din carne de vitel cu sos de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pasare macerata in sos de tomate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite