Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de porc la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se ia un but de porc sau jumatate de but, se sareaza, se pipereaza, se freaca cu usturoi si se lasa astfel cel putin o ora. Apoi se asaza in tava, imp

ingrediente

   1/2 but porc
   sare
   piper
   2-3 catei usturoi

mod de preparare

Se ia un but de porc sau jumatate de but, se sareaza, se pipereaza, se freaca cu usturoi si se lasa astfel cel putin o ora. Apoi se asaza in tava, impreuna cu cateva linguri de apa si se da la cuptor. Se stropeste mereu pe deasupra cu zeama din tava.

Se tine la cuptor pana se fragezeste bine si este frumos rumenita. Se taie felii, se asaza pe farfurie, iar sosul din tava se serveste fierbinte, in sosiera.

Se serveste la masa cu cartofi prajiti si varza murata sau varza calita.
Incearca si Tocana populara de vacuta
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite