Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de rata in sos tomat picant

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 1h 
abetina postat de
Postat pe: 01-02-2019
Adaugă în cartea de bucate
reteta potrivita pentru vreme de iarna

ingrediente

6 portii

   1 ratoi mare de ograda, sa tot aiba vreo 4 kg
   2 linguri pasta de tomate
   1 lingurita oregano
   1 lingurita cimbru
   1 plic condimente pui picant
   1 lingurita piper alb macinat
   1 lingura sare
   600 ml.apa

mod de preparare

Se portioneaza rata si se pune in tava. Intr-un castronel se pune pasta de tomate, sarea, oregano, cimbru, piperul alb macinat, plicul de condimente de pui picant, apa si se omogenizeaza compozitia, apoi se toarna peste rata. Se pune capac sau folie de aluminiu si se da tava la cuptor la foc mare pentru circa o ora sau pana se rumeneste bine carnea. Se serveste cu mamaliguta calda si cu gogosari in sos de mustar sau orice fel de muraturi aveti prin casa.

Sa aveti pofta, dragilor!

Incearca si Friptura de carne macra la tava
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de rata in sos tomat picant" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.