Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de vitel la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru friptura de vitel la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Carnea se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de vitel fara os - 600 g
   morcovi - 50 g
   ceapa - 50 g
   ulei - 100 ml
   vin alb - 25 ml
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru friptura de vitel la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii. Carnea se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa, impreuna cu ceapa, morcovii si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. La final, se adauga vin. Dupa frigere, se taie in 10 felii.




Friptura de vitel la tava se serveste calda.


Incearca si Piept de pui cu sos de gutui
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.