Mancaruri cu carne

Friptura delicioasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se impaneaza carnea cu slanina si se leaga cu sfoara. Apoi se rumeneste in ulei incins. Se scurge uleiul, se adauga vinul si se fierbe pina ce vinul s

ingrediente

   1 kg rasol alb
   100 g slanina afumata
   1 picior de vitel
   200 g morcovi
   12 cepe arpagic
   1 pahar cu vin
   2 linguri ulei
   verdeata
   sare
   piper

mod de preparare

Se impaneaza carnea cu slanina si se leaga cu sfoara. Apoi se rumeneste in ulei incins. Se scurge uleiul, se adauga vinul si se fierbe pina ce vinul scade la doua linguri. Se adauga piciorul de vitel, fiert putin mai inainte, verdeata, sare, piper si apa cit sa cuprinda bine toata carnea. Se spumeaza, se acopera si se da la cuptor. Dupa doua ore, se adauga morcovii taiati pe lung si arpagicul curatit. Dupa alte doua ore se scoate din cuptor, se desface sfoara si se serveste rasolul cu legumele imprejur acoperit cu zeama degresata si strecurata.
Incearca si Vitel cu usturoi si ardei (Kelaidi)
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura delicioasa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite