Mancaruri cu carne

Reteta Friptura din carne de porc valdostana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru friptura din carne de porc valdostana muschiul filé se spala, se portioneaza. sunca presata se taie felii subtiri. Cascavalul se curata de coaja si se taie felii.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   muschi filé de porc - 750 g
   sunca presata - 150 g
   cascaval - 150 g
   rosii - 200 g
   ulei - 50 ml
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru friptura din carne de porc valdostana muschiul filé se spala, se portioneaza. sunca presata se taie felii subtiri. Cascavalul se curata de coaja si se taie felii. Rosiile se spala, se oparesc, se curata de coaja si se taie felii. Muschiul filé se frige intr-o tigaie cu ulei sau la gratar bine incins, dupa care se aseaza pe o tava. Pe fiecare bucata de muschi filé se pune cate o felie de sunca presata, cascaval, o felie de rosie si se introduce la cuptor cca 5 minute pentru gratinare.



Friptura din carne de porc valdostana se serveste calda, cu diferite garnituri din orez, cartofi prajiti, etc.


Incearca si Pulpe la capac
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne de porc valdostana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.