Mancaruri cu carne

Reteta Galuste de pasare cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata legumele si se rad. Carnea se toaca si se framanta cu galbenusurile, faina, nucile, legumele rase, sare si piper. Se fac bilute din aceasta

ingrediente

   400 g legume asortate (morcovi
   radacina de patrunjel
   telina)
   400 g piept de pui
   2 galbenusuri
   4linguri faina
   2 linguri nuci macinate
   sare
   piper
   250 g orez
   4 rosii
   2 cepe
   2 linguri ulei
   300 ml smantana
   400 ml supa
   200 ml vin
   o lingurita amidon

mod de preparare

Se curata legumele si se rad. Carnea se toaca si se framanta cu galbenusurile, faina, nucile, legumele rase, sare si piper. Se fac bilute din aceasta compozitie si se pun la fiert in apa sarata. Se fierb 10 min. Se fierbe orezul. Se decojesc rosiile si se taie cuburi. Se adauga ceapa si se calesc in ulei. Se adauga apoi orezul fiert si scurs. Smantana se fierbe cu supa si vin. Amidonul se amesteca cu 2 linguri de apa si se leaga sosul. Se adauga legumele si galustele si se incalzesc in sos.
Se serveste imediat, dar este la fel de bun si rece.
Incearca si Piept de pui cu smantana si conopida
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de pasare cu orez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.