Mancaruri cu carne

Reteta culinara Gasca cu sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pieptul si pulpele de gasca se pun la fiert cu 30 gr unt, morcovii, telina si ceapa tocate marunt si se lasa pe foc mic, timp de aproximativ 2 ore. D

ingrediente

   pulpele si pieptul de la o gasca
   2 morcovi
   1 jumatate telina
   100 gr unt
   2 oua
   pesmet
   3 linguri faina
   sare
   1 pahar smantana
   1 catel de usturoi
   1 ceapa
   2 I apa

mod de preparare




Pieptul si pulpele de gasca se pun la fiert cu 30 gr unt, morcovii, telina si ceapa tocate marunt si se lasa pe foc mic, timp de aproximativ 2 ore. Dupa ce carnea s-a fiert, se scoate din supa, se lasa la racit si se feliaza. Se potriveste de sare si se da prin faina, ou batut si pesmet dupa care se pune la prajit in unt. Separat se prepara un sos din 25 gr unt, o lingurita faina, stins cu supa in care a fiert gasca. Se adauga usturoi pisat si se fierbe sosul cinci minute, apoi se adauga paharul de smantana.
Snitelele se servesc cu sos deasupra.





Alte retete care contin carne:





Chiftele


Ardei umpluti


Tocanita de pui

Incearca si Ciolan la ceaun
Daca ti-a placut reteta noastra "Gasca cu sos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite