Aveti nevoie asa: Pentru rantas: 1 lingura de unt, 1 lingura de faina, 1 varf de lingurita de zahar, 200 ml supa de carne sau apa Guliile se curata d
Aveti nevoie asa:
Pentru rantas: 1 lingura de unt, 1 lingura de faina, 1 varf de lingurita de zahar, 200 ml supa de carne sau apa
Guliile se curata de coaja, se scobesc si se umplu cu carnea tocata, sarata si piperata dupa gust. Se asaza apoi intr-o cratita, una langa alta, si se acopera cu supa de carne sau apa.
Deasupra se pune patrunjel verde, tocat marunt, sare si
putin piper. Separat, se presara un rantas dintr-o lingura de unt si putina faina, un varf de lingurita zahar, care se stinge cu apa sau supa de carne.
Se pun la cuptor, sa se rumeneasca putin.
Inainte de a le servi, se acopera cu 2-3 linguri de smantana.
Acest sos se toarna peste gulii.
Alte retete
rulada cu spanac
Salata de pui cu ciuperci
Pui cu cartofi
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii