Miel cu masline si sos de ansoa este o reteta cu carne de miel absolut delicioasa. O friptura de miel inabusita in vin, frageda si aromata perfecta pentru masa de Pasti.
Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant.
Se condimenteaza carnea de miel cu cimbru, rozmarin, ulei de masline, jumatate ceasca de vin, ulei de masline si se lasa la marinat pentru cateva ore la frigider.
Se prepara un sos prin sotarea usturoiului in unt pana isi schimba culoarea.
Se toarna vinul, supa de miel si pasta de tomate, se omogenizeaza , se incorporeaza ansoa, sare, piper dupa gust.
Se scoate carnea de miel din marinata si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline.
Se adauga restul de marinata, putina apa si se continua fierberea.
Carnea de miel se pune pe farfurie alaturi de sosul de ansoa si se serveste alaturi de garnitura de cus cus.
Reteta de miel cu masline a fost propusa de Simona's Passion Blog
Serveste friptura de miel inabusita in vin la masa de Paste alaturi de familie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii