Miel cu masline si sos de ansoa este o reteta cu carne de miel absolut delicioasa. O friptura de miel inabusita in vin, frageda si aromata perfecta pentru masa de Pasti.
Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant.
Se condimenteaza carnea de miel cu cimbru, rozmarin, ulei de masline, jumatate ceasca de vin, ulei de masline si se lasa la marinat pentru cateva ore la frigider.
Se prepara un sos prin sotarea usturoiului in unt pana isi schimba culoarea.
Se toarna vinul, supa de miel si pasta de tomate, se omogenizeaza , se incorporeaza ansoa, sare, piper dupa gust.
Se scoate carnea de miel din marinata si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline.
Se adauga restul de marinata, putina apa si se continua fierberea.
Carnea de miel se pune pe farfurie alaturi de sosul de ansoa si se serveste alaturi de garnitura de cus cus.
Reteta de miel cu masline a fost propusa de Simona's Passion Blog
Serveste friptura de miel inabusita in vin la masa de Paste alaturi de familie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii