Se curata cartofii si se taie felii de grosimea unui deget. Se presara cu putina sare, se lasa citeva minute sa stea cu sarea apoi se sterg cu un serv
mod de preparare
Se curata cartofii si se taie felii de grosimea unui deget. Se presara cu putina sare, se lasa citeva minute sa stea cu sarea apoi se sterg cu un servet si se prajesc pe amindoua partile. Se da carnea prin masina impreuna cu doua cepe crude, apoi se pune la prajit intr-o tigaie cu o lingura de ulei. Se adauga sare si piper si se lasa ca tocatura sa se prajeasca foarte putin (trebuie sa ramina mustoasa). Intr-o cartita unsa cu ulei si presarata cu pesmet se asaza un rind de cartofi, apoi un rind de carne. Se procedeaza astfel pina cind sint pusi cartofii si toata carnea, avind grija ca ultimul rind sa fie de cartofi, iar intre rinduri se presara verdeata tocata. Se toarna o lingura de bulion amestecata cu un pahar de zeama de carne (vara, peste cartofi se pune un rind de rosii taiate felii; in acest caz nu se mai pune bulionul cu zeama de carne). Se da la cuptor pina scade bine.
Incearca si Castraveti acri cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne si verdeata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe