Retete de iarna.
Taiem bucata de muschi astfel incat sa obtinem o fasie mai lunga si nu foarte groasa (a se observa foto). Am batut cat am putut de bine carnea pe ambele parti. Am condimentat carnea pe ambele parti cu vegeta, boia dulce, piper, praf de usturoi, cimbru.
Pe o folie de aluminiu am asezat feliile de bacon. Peste ele am asezat bucata de carne si am rulat cu ajutorul foliei. Am obtinut un rulou mare pe care l-am impartit in doua.
Intr-un vas termorezistent am tocat ceapa, morcovul si telina, am asezat cele doua rulouri peste care am mai aruncat cateva bucati din legumele taiate, am pus apa si vinul, am acoperit cu un capac si am introdus la cuptor la foc mediu pana s-au rumenit.
Eu am lasat carnea la cuptor pana s-a rumenit mai mult pentru ca asa ne place.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii