Mancaruri cu carne

Reteta Perisoare de vita la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
retete123 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Coaceti ardeii la cuptor sau pe o tabla pusa pe flacara aragazului. Presarati-i cu sare si puneti-i intr-o punga de plastic pentru 15 minute, apoi cur

ingrediente

   500g carne de vita
   4 linguri orez
   2 oua
   1 lingura unt
   500g rosii
   500g ardei capia
   sare

mod de preparare

Coaceti ardeii la cuptor sau pe o tabla pusa pe flacara aragazului. Presarati-i cu sare si puneti-i intr-o punga de plastic pentru 15 minute, apoi curatati-i de pielite. Treceti carnea de vita prin masina de tocat cu sita fina, de doua ori. Fierbeti orezul ales si spalat, apoi scurgeti-l de apa. Amestecati carnea tocata cu untul, orezul fiert si racit, ouale batute putin, sare si piper. Din acest amestec formati perisoare cu mainile umezite. Puneti perisoarele intr-o tava. Peste ele adaugati rosiile taiate in cubulete dupa ce au fost oparite si curatate de pielite. Taiati ardeii copti in fasii si presarati fasiile peste ingredientele din tava. Puneti tava la cuptor pentru 30 - 45 de minute, pana cand perisoarele sunt moi.
Se servesc calde.



Alte retete recomandate:

Tocanita de carne de vita cu cartofi

Mancare de pui cu legume si oua fierte

Cartofi la cuptor
Incearca si Friptura de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de vita la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.