Piept de pui cu lapte si lamaie

Piept de pui cu lapte si lamaie este o reteta cu carne mai putin obisnuita prin alaturarea de lapte si lamaie, insa rezultatul este o mancare foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta cu pui aveti nevoie de piept de pui, 3 catei de usturoi, lamaie, lapte, sare, piper, condimente, rozmarin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Piept de pui cu lapte si lamaie

Ingrediente

  • piept de pui
  • 3 catei de usturoi
  • lamaie
  • lapte
  • sare
  • piper
  • condimente
  • rozmarin.

Mod de preparare

Pieptul de pui condimentat cu piper si ceva ierburi amestec uscate, se pune intr-o tava de tuci unsa cu un pic de ulei. Deasupra am taiat vreo 3 catei de usturoi si i-am impartit uniform peste bucatile de carne. Am adaugat cateva feliute de lamaie. Astfel pregatita carnea am innecat-o in lapte. Intre timp cuptorul meu se incingea la 375 F, asa ca am asezat frumusel tava inauntru si am lasat-o acolo pentru 20 de minute. Cu lingura am luat din tava din sosul format, arata cam branzos ca nu are deloc gust de branza si am pus peste carne si am adaugat pe fiecare bucata cate o crenguta de rozmarin. Am pus iar in cuptor pentru alte 20 de minute si iar am scos-o afara sa dau pe carne cu sosul. Am mai avut rabdare inca vreo 10 minute si cand am decis ca e de ajuns uite cam asa era ca si in imagine.


Am servit-o cu o salata de cartofi pregatita cu ceapa verde si dreasa cu un sos format dintr-o jumate de pahar de apa, zeama de la o jumate de lamaie, sare si piper.
Reteta Piept de pui cu lapte si lamaie a fost propusa de SIMONA.B pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui cu ghiveci de orez si legume,
Piept de pui in stil italian,
Escalopini de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Desert prajitura felie de lapte
1
Retete culinare

Desert prajitura felie de lapte

Astazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...

Desert prajitura felie de lapte
Pasca poloneza clasica
2
Prajituri

Pasca poloneza clasica

Aceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...

Pasca poloneza clasica
Sarmalute in foi de vita
3
Specialitati

Sarmalute in foi de vita

• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi

Sarmalute in foi de vita
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
4
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
5
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Parteneri
Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie
Bucataras.RO

Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola