Piept de pui italian

Pentru piept de pui italian cartofii se curata de coaja si se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Pieptul de pui se taie pe din doua se asezoneaza cu sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui italian

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 1 piept de pui mare
  • cascaval (cateva felii)
  • o rosie
  • busuioc
  • unt pentru prajit (50 gr)
  • sare si piper
  • 4-5 cartofi potriviti.

Mod de preparare

Pentru piept de pui italian cartofii se curata de coaja si se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.
Pieptul de pui se taie pe din doua se asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Se topeste untul intr-o tigaita si se prajeste apoi pieptul de pui. Cand e gata, se aseaza cate 2 felii de rosii (sau una daca e rosia mare) pe fiecare bucata de piept si se presara din nou busuioc. Cascavalul se taie felii si se aseaza peste rosii. Se mai lasa tigaia pe foc cu capac, pana se topeste cascavalul.


Pieptul de pui italian se serveste cu cartofii fierti peste care presaram busuioc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc