Mancaruri cu carne

Reteta Piept de pui italian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Indrea_ms postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Rulouri din piept de pui, cu bacon si carnaciori (Reteta video)"
 
Pentru piept de pui italian cartofii se curata de coaja si se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Pieptul de pui se taie pe din doua se asezoneaza cu sare.

ingrediente

Pentru 2 portii:
   1 piept de pui mare
   cascaval (cateva felii)
   o rosie
   busuioc
   unt pentru prajit (50 gr)
   sare si piper
   4-5 cartofi potriviti.

mod de preparare

Pentru piept de pui italian cartofii se curata de coaja si se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.
Pieptul de pui se taie pe din doua se asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Se topeste untul intr-o tigaita si se prajeste apoi pieptul de pui. Cand e gata, se aseaza cate 2 felii de rosii (sau una daca e rosia mare) pe fiecare bucata de piept si se presara din nou busuioc. Cascavalul se taie felii si se aseaza peste rosii. Se mai lasa tigaia pe foc cu capac, pana se topeste cascavalul.


Pieptul de pui italian se serveste cu cartofii fierti peste care presaram busuioc.

Incearca si Friptura de purcel
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui italian" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.