Piept de pui pane a la Ciobeni

Pieptul de pui pane a la Ciobeni este o mancare de carne foarte delicioasa ce se poate servi cu ganitura noastra preferata.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui pane a la Ciobeni

Ingrediente

  • piept de pui
  • un ou
  • puţină făină de grâu
  • delikat

Mod de preparare

Pieptul de pui pane a la Ciobeni este o mancare de carne foarte delicioasa ce se poate servi cu ganitura noastra preferata. Pieptul de pui curăţat de piele şi dezosat se taie feliuţe de 1cm grosime. Am zbătut bine un ou în care am pus puţin delikat, apoi am amestecat bine cu puţină făină până compoziţia a căpătat aspectul unei smântâni groase.

Apoi am luat fiecare feliuţă de piept de pui şi am trecut-o prin oul cu făină şi am pus-o la prăjit în uleiul încins.

Am prăjit fiecare bucăţică până s-a rumenit frumos, pe fiecare parte.

Cam asta e ...şi am servit pieptul pane alături de nişte piure de cartofi frecat cu unt şi lapte.


Piept de pui pane a la Ciobeni se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci