Piept de pui toscan cu bacon

Piept de pui toscan cu bacon este un fel de mancare delicios pentru care aveti devoie de o bucata de piept de pui dezosat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui toscan cu bacon

Ingrediente

  • - 1 piept de pui
  • 6-7 felii bacon
  • 1 cutie pasta rosii (500ml)
  • 250 ml frisca pentru gatit
  • 1 lingura ketchup
  • 1 linurita pasta ardei iute
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam si feliem pieptul de pui ca pentru snitele. Batem cu tocatorul si condimentam cu sare si piper. Peste fiecare felie de bacon asezam cate o felie de piept de pui si rulam. Ungem cu unt un vas termorezistent si asezam rulourile una langa alta.
Incalzim frisca (pentru gatit), adaugam pasta de rosii, ketchup-ul, pasta de ardei iute si amestecam bine pana se omogenizeaza. Adaugam usturoiul pisat, condimentam cu sare si piper, lasam sa dea un clocot si adaugam busuiocul si rozmarinul. Turnam sosul fierbinte peste rulouri, presaram deasupra putin pesmet si dam la cuptorul preincalzit aprox 40-45 minute.


Se poate servi cu orice fel de garnitura. Pofta Buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci