Mancaruri cu carne

Reteta Porc cu sos de smantana si nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se taie carnea in cubulete si se presara cu sare, apoi se rumeneste in doua linguri de ulei. Cand e gata, se scoate si se tine la cald.
Ceapa se taie

ingrediente

   600 g pulpa de porc
   o cana de miez de nuca macinat
   2 cepe
   200 g ciuperci
   2 linguri de ulei
   2 linguri de unt
   o cana de supa de oase
   4 linguri de smantana
   o legatura de patrunjel
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie carnea in cubulete si se presara cu sare, apoi se rumeneste in doua linguri de ulei. Cand e gata, se scoate si se tine la cald.


Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se taie ciupercile in bucatele si se calesc cu ceapa, se adauga


miezul de nuca macinat, sare, piper si cimbru


dupa gust. Se adauga si bucatile de carne si supa de oase si se lasa sa fiarba inabusit. Cand este aproape gata, se adauga smantana si se mai lasa timp de cateva minute la foc mic.
Se presara patrunjel verde proaspat tocat si se serveste cu salata.





Alte retete carne recomandate


Ardei umpluti


Ciulama de ciuperci


Tocanita de pui
Incearca si Biftec la tava
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu sos de smantana si nuca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.