Arpagicul este foarte bun si in mancare, iar cine are rabdare sa curete micutele perlute albe, este invitat sa faca aceasta reteta care sigur va fi vedeta familiei.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie in patru, iar pulpele se taie in doua si ceapa se curata si se toaca marunt.
Ceapa se caleste in ulei iar cand aceasta devine sticloasa se adauga carnea, calindu-se usor. Se stinge cu vin alb, mai lasam sa dea cateva clocote si adaugam supa de legume, apoi lasam sa fiarba la foc mic. Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga arpagicul curatat si spalat si se lasa sa fiarba, pana cand arpagicul se patrunde. Dupa ce au fiert punem rosiile tocate si mai lasam la fiert cam 5-6 minute si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Puiul cu arpagic se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii