Mancaruri cu carne

Reteta Pui cu arpagic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Arpagicul este foarte bun si in mancare, iar cine are rabdare sa curete micutele perlute albe, este invitat sa faca aceasta reteta care sigur va fi vedeta familiei.

ingrediente

   250 gr piept de pui dezosat
   2 pulpe de pui
   200 gr arpagic
   1 ceapa potrivita
   50 ml vin alb
   500 gr rosii in conserva (de preferat tocate)
   400 ml supa de legume nesarata
   1-2 linguri de ulei
   1-2 linguri de patrunjel verde
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie in patru, iar pulpele se taie in doua si ceapa se curata si se toaca marunt.




Ceapa se caleste in ulei iar cand aceasta devine sticloasa se adauga carnea, calindu-se usor. Se stinge cu vin alb, mai lasam sa dea cateva clocote si adaugam supa de legume, apoi lasam sa fiarba la foc mic. Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga arpagicul curatat si spalat si se lasa sa fiarba, pana cand arpagicul se patrunde. Dupa ce au fiert punem rosiile tocate si mai lasam la fiert cam 5-6 minute si condimentam cu sare si piper dupa gust.


Puiul cu arpagic se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.

Incearca si Piept de pui in crusta de cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu arpagic" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.