Puii curatati si spalati se inabusa cu 50 g unt, impreuna cu ceapa intreaga, ciupercile taiate, o cescuta cu apa si sare. Dupa ce s-au fragezit, se sc
mod de preparare
Puii curatati si spalati se inabusa cu 50 g unt, impreuna cu ceapa intreaga, ciupercile taiate, o cescuta cu apa si sare. Dupa ce s-au fragezit, se scot, se lasa sa se raceasca putin, se curata de piele si oase, cautind a pastra bucatile cit mai intregi (pulpele, pieptul). Se trec printr-o compozitie preparata astfel: 50 g unt topit in cratita se amesteca cu o lingura de faina si se stinge cu zeama in care s-au inabusit puii. Se adauga galbenusurile, sare si piper, dupa gust. Se trec bucatile de pui dezosate prin aceasta compozitie. Se lasa sa se intareasca invelisul. Se trec prin albusurile batute spuma, apoi prin pesmet si se rumenesc in ulei.
Se servesc cu salata verde.
Incearca si Friptura de porc in aluat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci in aluat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe