Pentru pui cu fasole verde si rosii carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pui cu fasole verde si rosii carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Fasolea verde se curata, se spala, se taie, se fierbe in apa cu sare (cea conservata se scurge de lichid si se spala). Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Faina se cerne. Rosiile proaspete se oparesc, se decojesc si se taie jumatati. Bucatile de pui si ceapa se inabusa in ulei cu 75 ml apa; cand sunt gata, carnea se scoate separat, se adauga faina dizolvata in apa rece, pasta de tomate, cubul MAGGI, boia de ardei, 500 ml apa, sare si piper dupa gust continuand fierberea 10 minute. Sosul format se paseaza peste carne, se adauga fasole verde, rosii, usturoi, se mai fierb impreuna cca 5-8 minute.
Puiul cu fasole verde si rosii se serveste cald, cu marar verde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii