Mancaruri cu carne

Pui cu orez si dovleac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Slanina se taie fisii si se pune la calit cu ceapa si usturoiul tocate marunt si ciupercile taiate in doua. Se toarna supa si vinul si se da un clocot

ingrediente

   300 g pulpa de dovleac
   250 g ciuperci
   2 cepe
   2 catei usturoi
   50 g slanina
   un pui
   3 linguri ulei
   sare
   piper
   scortisoara
   500 ml supa de pui
   125 ml vin alb
   200 g orez
   2 lingurite amidon

mod de preparare

Slanina se taie fisii si se pune la calit cu ceapa si usturoiul tocate marunt si ciupercile taiate in doua. Se toarna supa si vinul si se da un clocot. Se adauga bucatile de pui si foaia de dafin. Se inabusa o ora, dar dupa 30 min se adauga dovleacul. Orezul se fierbe si se lasa la scurs. Se scot bucatile de pui dupa ce s-au prajit si s-au inmuiat iar sosul se leaga cu amidon.
Puiul se serveste cu orez si sos.
Incearca si Pilaf de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu orez si dovleac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite