Intr-un vas adinc se bate oul cu sucul de la o jumatate de lamiie. In alt vas, se amesteca faina cu praful de usturoi si cu boiaua dulce. Se trec buca
Intr-un vas adinc se bate oul cu sucul de la o jumatate de lamiie. In alt vas, se amesteca faina cu praful de usturoi si cu boiaua dulce. Se trec bucatile de pui prin ou si apoi prin faina. Untul se incinge pe foc mediu intr-o tigaie mare si se adauga puiul. Se soteaza pina cind bucatile de pui devin aurii pe ambele parti. Se amesteca supa de pui cu sucul de la o lamiie si se toarna in cratita peste pui. Se lasa sa fiarba la foc incet cca. 10 minute.
Se serveste ornat cu felii de lamiie si frunze de patrunjel.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii