Mancaruri cu carne

Pui fracasse

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
mihuta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un vas adinc se bate oul cu sucul de la o jumatate de lamiie. In alt vas, se amesteca faina cu praful de usturoi si cu boiaua dulce. Se trec buca

ingrediente

Pentru 6 portii:
   1 ou
   suc de la o jumatate de lamiie
   100 gr faina
   un virf de praf de usturoi
   un virf de boia dulce
   6 jumatati de piepturi de pui
   dezosate si fara piele
   2 linguri de unt
   250 ml supa de pui ( concentrat si apa)
   sucul de la o lamiie

mod de preparare

Intr-un vas adinc se bate oul cu sucul de la o jumatate de lamiie. In alt vas, se amesteca faina cu praful de usturoi si cu boiaua dulce. Se trec bucatile de pui prin ou si apoi prin faina. Untul se incinge pe foc mediu intr-o tigaie mare si se adauga puiul. Se soteaza pina cind bucatile de pui devin aurii pe ambele parti. Se amesteca supa de pui cu sucul de la o lamiie si se toarna in cratita peste pui. Se lasa sa fiarba la foc incet cca. 10 minute.
Se serveste ornat cu felii de lamiie si frunze de patrunjel.
Incearca si Friptura la cuptor cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fracasse" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite