Retete de pasti

Reteta Pulpa de miel cu vin si lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:20m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pulpa de miel la cuptor (reteta video)"
 
Pentru a realiza aceasta reteta de pulpa de miel cu vin si lamaie, sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, lamaie, vin, slanina, mujdei, praf de cimbru, sare, piper, ulei, apa.

ingrediente

   2 kg pulpa de miel
   200 g slanina afumata
   1 pahar vin alb
   mujdei din o capatana de usturoi
   o mana praf de cimbru
   ½ lamaie
   sare
   piper
   o ceasca ulei
   o ceasca apa

mod de preparare

Se scoate osul din pulpa de miel si se desface carnea. Se aseaza intr-un vas. Se condimenteaza carnea cu lamaie, mujdei si cimbru. Se adauga in vas o ceasca de ulei si una de apa. Peste carne se aseaza slanina taiata in felii subtiri si se adauga boabe de piper. Se frige la foc puternic. Dupa aproximativ o ora, se adauga vinul si se intoarce carnea. Este gata cand carnea este rumenita pe ambele parti. Slanina se inlatura.


Se serveste imediat.

Incearca si Mancare de cous cous cu carne tocata de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu vin si lamaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.