Pentru a realiza aceasta reteta de pulpa de miel cu vin si lamaie, sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, lamaie, vin, slanina, mujdei, praf de cimbru, sare, piper, ulei, apa.
Se scoate osul din pulpa de miel si se desface carnea. Se aseaza intr-un vas. Se condimenteaza carnea cu lamaie, mujdei si cimbru. Se adauga in vas o ceasca de ulei si una de apa. Peste carne se aseaza slanina taiata in felii subtiri si se adauga boabe de piper. Se frige la foc puternic. Dupa aproximativ o ora, se adauga vinul si se intoarce carnea. Este gata cand carnea este rumenita pe ambele parti. Slanina se inlatura.
Se serveste imediat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii