Pulpe de ied cu legume

Pulpele de ied se freaca cu sare, piper si 30gr unt. Se pun intr-o tigaie pentru cuptor si se prajesc la 200!C aproximativ 45 minute. Se adauga putin cate pu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de ied cu legume

Ingrediente

  • 4 pulpe de ied
  • sare
  • piper
  • 90gr unt
  • 400ml supa de oase
  • 1 legatura morcovi tineri
  • 2 gulii tinere
  • 2 tulpini de telina
  • 2 legaturi cepe verzi
  • 250gr pastai de mazare verzi
  • 1/8L madeira
  • o mana plina frunze de patrunjel.

Mod de preparare

Pulpele se freaca cu sare, piper si 30gr unt. Se pun intr-o tigaie pentru cuptor si se prajesc la 200!C aproximativ 45 minute. Se adauga putin cate putin supa de oase in timp ce se prajesc. Intre timp legumele se curata, se spala si se taie capetele la fiecare morcovii, telina si guliile se fierb in apa cu sare. Pastaile se oparesc cu cepele verzi in apa cu sare pentru 1-2 minute.


Se aranjeaza legumele pe farfurie. Madeira se amesteca cu untul, pulpele se aseaza peste legume si apoi se adauga si untul. Pulpele se vor unge cu sosul din tigaie dupa ce au fost puse pe farfurie . Reteta Pulpe de ied cu legume a fost propusa de Bianca-21 Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci