Pulpele le-am asezat in oala, una langa alta (am ales anume oala asta cu diametrul mai mic), le-am sarat, piparat. Apoi am pus deasupra usturoiul, ot
Pulpele le-am asezat in oala, una langa alta (am ales anume oala asta cu diametrul mai mic), le-am sarat, piparat.
Apoi am pus deasupra usturoiul, otetul si uleiul.
Am completat cu apa pana ce s-a acoperit carnea.
Am pus salvia si am pus oala la foc mic pentru o ora, cu capacul pus.
Dupa o ora, s-a format si sosul.
Pofta buna si nu uitati: ca sa faceti reteta asta aveti nevoie de multa salvie! E fundamentala!
Pofta buna!
Reteta Pulpe de iepure cu sos aromat - Coniglio in galera a fost propusa de any_annette pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de iepure gasiti aici:
Iepure sicilian ,
Iepure cu ciuperci si smantana ,
Friptura de iepure cu legume .

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii