Pulpe de iepure cu sos aromat - Coniglio in galera

Pulpele le-am asezat in oala, una langa alta (am ales anume oala asta cu diametrul mai mic), le-am sarat, piparat. Apoi am pus deasupra usturoiul, ot

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de iepure cu sos aromat - Coniglio in galera

Ingrediente

  • carne de iepure - 4 pulpe de iepure
  • salvie - multa salvie
  • pentru ca trebuie sa se simta
  • 3 catei de usturoi
  • ulei extravirgin de masline
  • otet
  • sare
  • piper
  • Am pus cam 175 ml de ulei si o idee mai mult de otet

Mod de preparare

Pulpele le-am asezat in oala, una langa alta (am ales anume oala asta cu diametrul mai mic), le-am sarat, piparat.

Apoi am pus deasupra usturoiul, otetul si uleiul.

Am completat cu apa pana ce s-a acoperit carnea.

Am pus salvia si am pus oala la foc mic pentru o ora, cu capacul pus.

Dupa o ora, s-a format si sosul.

Pofta buna si nu uitati: ca sa faceti reteta asta aveti nevoie de multa salvie! E fundamentala!
Pofta buna!

Reteta Pulpe de iepure cu sos aromat - Coniglio in galera a fost propusa de any_annette pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de iepure gasiti aici:

Iepure sicilian ,

Iepure cu ciuperci si smantana ,

Friptura de iepure cu legume .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci