Fragede, gustoase si simplu de preparat.
Curatam, spalam si taiem pulpele in jumatati. Le lasam la scurs si le condimentam cu sare, boia, cimbru si piper. Luam o tava care merge la cuptor, asezam pulpele in ea, turnam vinul si punem frunza de dafin.
Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam pana sosul din tava scade si pulpele se rumenesc frumos (aproximativ o ora).
Din cand in cand stropim pulpele din tava cu sosul format.
Cand sunt aproape gata, adaugam usturoiul taiat felii si mai lasam sa se rumeneasca impreuna.
Servim pulpele calde, alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIn fiecare an, in copilarie, mama le facea pentru Mos Craciun!
Alba ca ZapadaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii