Rata salbatica pe pat de varza

Ungem rata salbatica curatata si taiata in bucati cu amestecul de ulei si mustar. O frecam cu condimentele amestecate si o punem la frigider 3-4 zile.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 rata salbatica
  • 1 kg varza acra
  • 1
  • 5 kg cartofi
  • felii de slanina
  • sare
  • piper
  • delicat
  • maghiran
  • cimbru
  • Pentru sos:
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri mustar

Mod de preparare

Ungem rata salbatica curatata si taiata in bucati cu amestecul de ulei si mustar. O frecam cu condimentele amestecate si o punem la frigider 3-4 zile.

Pozitionam feliile de varza acra intr-o tava unsa si o captusim cu cartofii taiati rondele.

Punem deasupra carnea si o acoperim cu felii se slanina. Acoperim totul cu folie.

Prajim pana cand carnea devine moale. Apoi indepartam folia si prajim carnea pana e gata.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Salata cu porumb bonduelle

Salata orientala cu pui

Salata frantuzeasca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci