Bucata de fleica se bate bine cu ciocanul de carne.
Se pune intr-o punga de plastic si se toarna marinata peste ea, se inchide punga si se lasa la fr
mod de preparare
Bucata de fleica se bate bine cu ciocanul de carne.
Se pune intr-o punga de plastic si se toarna
marinata peste ea, se inchide punga si se lasa la frigider peste noapte. A doua zi se curata, spala si se taie spanacul. Se pregatesc anghinarele, usturoiul, taiate marunt, maioneza, caperele. Se scoate bucata de fleica din marinata. Se taie pe lungime. Pe bucata de carne se pune maioneza (eu am gasit o maioneza cu chipotle deci picanta si foarte gustoasa pentru aceasta reteta). Se adauga
anghinarele taiate, usturoiul taiat fin, capere, lamaie rasa, pe deasupra spanacul si apoi stoarsa zeama de lamaie. Se acopera cu spanac; cam doua cesti de frunze de spanac taiate marunt. Se ruleza si se fixeaza cu scobitori sau ace de carne. Se pune pe gratarul incins. Eu am incins broilerul cu 5-10 minute inainte si am pus rulada la circa 7 cm de sursa de caldura. Ca sa fie bine facuta se lasa 25 de minute.
Se taie felii si se poate servi cu garnitura de cartofi aurii sau
piure de cartofi. Reteta
Rulada din fleica de vita a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada gasiti aici:
Rulada din carne de porc,
Rulade de porc,
Rulada cu carne tocata si legume
Incearca si Rasol cu sos unguresc
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din fleica de vita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe