Mancaruri cu carne

Reteta Sarmale cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 
haficiuc_29618 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca toata carnea tocata cu ouale,ceapa taiata marunt,cascavalul ras,boia,piper,sare si coriandru si apoi incepi sa rulezi compozitia obtinuta

ingrediente

   500g carne tocata
   250g cascaval
   5 rosii
   ulei
   pasta tomate
   ceapa
   varza acra
   2 oua
   boia dulce
   piper alb si negru
   coriandru
   verdeata
   sare

mod de preparare

Se amesteca toata carnea tocata cu ouale,ceapa taiata marunt,cascavalul ras,boia,piper,sare si coriandru si apoi incepi sa rulezi compozitia obtinuta in foile de varza.Pe fundul oalei,asaza varza tocata si felii de rosii.Asaza sarmalele si intre straturi mai pune varza tocata.Cand oala s-a umplut ,acopera sarmalele cu varza tocata si rosii,iar apoi toarna deasupra pasta de tomate amestecata cu putina apa si 100ml de ulei.Se completeaza cu apa pana ce sarmalele sunt acoperite.Se tin 20 min. la foc mic,apoi 2 ore in cuptor.
PS.Reteta dintr-o revista.
Se servesc cu smantana.
Incearca si Carne de porc cu telina
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.