Snitel de porc Praga

Pentru snitel de porc Praga carnea de porc se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. sunca presata se taie felii subtiri. Morcovii se curata, se spala.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de porc (filé) - 600 g
  • sunca presata - 150 g
  • ulei - 300 ml
  • oua - 2 bucati
  • faina - 100 g
  • pesmet - 150 g
  • cartofi - 700 g
  • ceapa - 200 g
  • mazare conserva - 200 g
  • morcovi - 300 g
  • mustar - 30 g
  • maioneza - 100 g
  • lamaie - 50 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru snitel de porc Praga carnea de porc se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. sunca presata se taie felii subtiri. Morcovii se curata, se spala, se fierb in apa cu sare si se taie cuburi mici. Cartofii se spala, se fierb in coaja in apa cu sare, se scurg de lichid, se curata de coaja si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Mazarea se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Lamaia se spala si se taie rondele. Pe fiecare bucata de carne se aseaza cate o felie de sunca presata, se pliaza, apoi se trec prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei. Morcovii si cartofii se amesteca cu maioneza, sare, mustar, ceapa si mazare.

Snitelul de porc Praga se serveste cald, cu garnitura de legume si felii de lamaie deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc