Mancaruri cu carne

Reteta Spinare de batal la gratar

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 8h 
uninginer postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara un bait din apa, vin otet, morcov, patrunjel telina si mirodenii. Spinarea de batal se taie in bucati de aprox. 2-3 vertebre si se tine tim

ingrediente

   o spinare de batal
   inclusiv coloana vertebrala
   1 morcov
   1 patrunjel
   1/2 telina
   200 ml vin rosu
   100 ml otet de vin
   1000 ml apa
   100 ml ulei
   100 g miere
   sare
   piper
   cimbru
   menta

mod de preparare

Se prepara un bait din apa, vin otet, morcov, patrunjel telina si mirodenii. Spinarea de batal se taie in bucati de aprox. 2-3 vertebre si se tine timp de 5-6 ore in bait. Se scurge si se introduce in cuptorul incins la 180 grade timp de 45 minute intr-o tava putin unsa. Dupa coacere se scoate si se unge cu o pensula cu un amestec din ulei, miere, sare si frunze de menta. Se asaza pe gratarul cu jar mocnit timp de aprox. 20 minute.
Se serveste cu compot de prune in otet (vezi reteta) impreuna cu fudulii si alte maruntaie la gratar.
Incearca si Rata cu portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Spinare de batal la gratar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.