Pentru aluat faina cu taratele se amesteca se toarna peste 1/2 cana de apa fierbinte in care am dizolvat drojdia si un praf de sare. Se lasa la odihni
Pentru aluat faina cu taratele se amesteca se toarna peste 1/2 cana de apa fierbinte in care am dizolvat drojdia si un praf de sare. Se lasa la odihnit 30 de minute
Umplutura:
Am fiert pieptul de pui si l-am facut firisoare mici. Am intins aluatul cu mana pe hartie de copt decupata in forma tavii si l-am asezat in tava. am pus 1/3 din cascaval peste aluat apoi am imrastiat puiul, ciupercile si condimentele, am mai pus 1/3 din cascaval supa care am asezat frumos ceapa taiata inele si am acoperit cu restul cascavalului. Am batut ouale bine si le-am pus peste. Am dat la cuptor 45 min la 180 grade.
Se serveste fierbinte sau rece cu sos de rosii cu busuioc.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii