Mancaruri cu carne

Reteta culinara Tocana de ceapa cu carne de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
ovy2k5 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala, se curata carnea de pui si se pune intr-o tigaie cu ulei, unde se prajeste putin, sa fie usor rumenita. In acest timp se toaca ceapa si se

ingrediente

   ceapa 2 kg
   ardei gras 2 buc marisori
   morcov 2 buc
   carne de pui 1 kg (pulpe sau piept)
   sare si piper dupa gust
   ulei 200 ml
   apa aprox 400 ml

mod de preparare




Se spala, se curata carnea de pui si se pune intr-o tigaie cu ulei, unde se prajeste putin, sa fie usor rumenita. In acest timp se toaca ceapa si se pune in alta tigaie, unde se caleste. Morcovul se toaca marunt cu ardeiul si se adauga peste ceapa calita, unde se amesteca, punandu-se si putina apa. Dupa ce s-a rumenit carnea se scoate si se adauga si ea peste ceapa cu morcov si ardei si se lasa sa fiarba, pana mai scade apa.




Se serveste calda


Ciuperci umplute


Ciorba radauteana


Ardei umpluti

Incearca si Perisoare din carne tocata cu smintina si boia
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ceapa cu carne de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite