Se condimenteaza cu sare si piper ciocanelele, apoi se pun la rumenit intr-o tigaie, dupa care se lasa acoperite. Separat se curata morcovii si se da
Se condimenteaza cu sare si piper ciocanelele, apoi se pun la rumenit intr-o tigaie, dupa care se lasa acoperite. Separat se curata morcovii si se dau pe razatoare, apoi se taie ardeii fasii. Ciupercile din conserva se storc, se taie bucatele mici si se pun intr-un alt vas impreuna cu morcovii si ardeii. Se adauga apa si o lingura de ulei. Se lasa tocanita la fiert 10 minute, apoi se adauga ciocanele si putin din uleiul in care s-au prajit. Se adauga sare, piper, cimbru dupa gust. Se mai lasa apoi la fiert 20 de minute. Se adauga cartofii curatati si taiati in bucati mari, se completeaza cu concentrat de legume si pasta de tomate. Se mai adauga rosiile curatate de pielite si maruntite si se mai lasa 10 minute la fiert, pana scade apa.
Se serveste presarata cu patrunjel verde.
Alte retete:
Iahnie de fasole Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii